zaterdag 7 maart 2020

Sporten om te compenseren

Braken doe ik niet, nooit gedaan ook, maar sporten des te meer! Na weer een kleine eetbui gisteravond en een nacht slecht slapen sleepte ik mezelf weer naar de sportschool vanmorgen. 30 Minuten op de loopband, 30 minuten op de fiets, pas daarna voelde ik me weer normaal. Normaal? Nee hoor, verre van! 

Ik was moe, had helemaal geen puf meer om iets te doen en moest nog van alles! Wat laatste boodschappen voor het weekend, nog een pakketje ophalen en naar de bieb. En dat heb ik, vanwege het mooie weer, op de fiets gedaan. NĂ³g meer beweging, mijn eetstoornis vindt dat heerlijk, maar mijn gezonde ik is het er niet mee eens, maar kan de stem nog niet zodanig verheffen dat de eetstoornis stil wordt!

Keek gisteren naar een vlog van Hann beats An, waarin ze vertelt dat er eigenlijk maar een manier is om van de sportverslaving af te komen en dat is STOPPEN, volledig stoppen. Dus niet minderen, maar NIET MEER SPORTEN! Kan ik dat ook? Nee, nu nog niet, misschien pas wanneer ik compleet instort? Maar het stopzaadje is al,wel gepland, dus wie weet.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten