donderdag 12 maart 2020

Stappen zetten

Ik ben maar vast begonnen met stappen zetten, binnenkort moet ik er toch aan geloven, en waarom wachten? Vandaag ben ik als eerste stap eerder begonnen met het eten van mijn havermoutpap. Begin ik normaal gesproken tussen 06.35 - 06.40 uur (werkdagen) of 08.35 - 08.40 uur (weekend, vrije dagen) aan mijn kom pap, vandaag was het 08.25 uur! Ik werk vandaag niet omdat ik wat rustiger aan moet doen vanwege mijn arm maar ook vanwege mijn volle, onrustige hoofd en het gepieker in de vroege ochtend.

Op de sportschool vanmorgen heb ik 5 minuten minder gefietst dan normaal. Dat was stap twee. Stap drie is de lunch, ik heb om 13.00 uur mijn lunch gegeten in plaats van 13.45 uur. Om 13.30 uur stond Theodore voor de deur om mij op te halen en zijn we samen naar de sauna geweest. Daar was ik jaren geleden voor het laatst met vriendin A. Wanneer ik daar met Theodore was weet ik niet meer, zo lang geleden is dat al. Dat ik nu wel ga is ter ontspanning maar ook omdat ik meer gezellige dingen moet doen, met vriendinnen, maar ook met mijn man! 

Verder verliep de dag normaal en heb ik geen afwijkende dingen gedaan nadat we terug waren van ons saunabezoek. Vandaag dus stappen gezet, kleine stappen weliswaar, maar gelukkig gingen deze goed en is de wereld niet vergaan! 

Voor aanstaande zaterdag heb ik een lunchafspraak gemaakt met vriendin A. Ik heb haar laten kiezen waar we gaan lunchen en met mezelf afgesproken dat ik niet vooraf op de kaart ga kijken wat ik kan nemen. Ik beslis het daar en kies dan iets waar ik trek in heb. Het zal vast wel een gezonde lunch zijn, het is namelijk een restaurant waar ze met uitsluitend biologische producten koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten